content header

SODWANA BAYSODWANA BAY

Ongeveer 2 ½ uur rijden van Mtunzini ligt aan de kust: ‘Sodwana Bay’, verscholen tussen de zandduinen en de subtropische bossen. Sodwana Bay maakt onderdeel uit van het ‘Greater St. Lucia Wetland Park’. Het staat bekend om z’n schitterende koraal riffen en enorme variëteit aan vissen. Met ‘Umkomaas’ wordt Sodwana Bay daarom tot de mooiste duikstekken van Zuid-Afrika gerekend. Er zijn tal van accommodaties te boeken, variërend van een eenvoudig kampement tot luxueuze chalets. Een heel goede 5***** duikschool met alle uitrustingen en professionele begeleiding is ‘Coral Divers’.

Naast duiken en andere watersporten is Sodwana Bay ook een prachtige locatie om culturele tours en lange wandelingen door de indrukwekkende natuur te maken. Langs het strand komen in december en januari de bedreigde lederschildpadden aan land om daar hun eieren te leggen en het is mogelijk om daar ook ’s nachts onder begeleiding getuige van te zijn.
Boeken kan via ‘KZN Wildlife’ (+27 338451000).

  
 

OVER ZUID AFRIKAOVER ZUID AFRIKA

Het zonnige Zuid-Afrika is een reisbestemming voor het hele jaar en heeft iedere vakantieganger iets te bieden. Bent u wijnliefhebber of wilt u vooral natuur en wilde dieren zien: in Zuid-Afrika bent u aan het goede adres.

FOTO'S VAN DE VILLAFOTO

vlag van Z-Afrika

FOTO'S OVERIGFOTO

omgeving