content header

RESERVERENRESERVEREN


De villa is beschikbaar gedurende het gehele jaar. Enkel wordt verhuurd op weekbasis. De villa kent een all-in huurprijs vanaf € 1.600 per week, afhankelijk van de periode in het jaar.
Voor een exacte prijsopgaaf gelieve direct contact met ons op te nemen (+31 6 26066305 of erikvanvonderen@outlook.com) .

Bij boeking geldt een 50% aanbetaling en het restant wordt 30 dagen voor aankomst voldaan. Als u binnen 12 weken voor het begin van de huurperiode annuleert is het voor ons vrijwel onmogelijk de villa opnieuw te verhuren en behouden wij ons het recht voor de door ons reeds ontvangen huur te behouden, zijnde 50% van de huursom. Wij adviseren u daarom zelf hiervoor een annuleringsverzekering af te sluiten.

Onze ervaring heeft helaas geleerd dat wij een borgsom moeten vragen voor eventuele schade aan de villa en al haar toebehoren zoals inventaris, apparatuur en meubilair. Deze borg bedraagt 25% van de totale huursom met een minimum van € 1.000. Als door ons of namens ons is vastgesteld dat er geen direct aanwijsbare schade is gemaakt door u of door uw toedoen, zullen wij de borgsom na uw terugkomst in Nederland binnen 1 week volledig terugstorten.

OVER ZUID AFRIKAOVER ZUID AFRIKA

Het zonnige Zuid-Afrika is een reisbestemming voor het hele jaar en heeft iedere vakantieganger iets te bieden. Bent u wijnliefhebber of wilt u vooral natuur en wilde dieren zien: in Zuid-Afrika bent u aan het goede adres.

FOTO'S VAN DE VILLAFOTO

vlag van Z-Afrika

FOTO'S OVERIGFOTO

omgeving