content header

MTUNZINI VANDAAGMTUNZINI VANDAAG

Het plaatsje Mtunzini wordt inmiddels bewoond door zo’n 600 families. Wat ons opvalt, is de verscheidenheid aan inwoners; natuurliefhebbers, surfers, kunstenaars, jong, oud, forensen, kleine ondernemers, etc. Maar wat ze allemaal gemeen hebben is de vriendelijkheid waarmee men tegemoet wordt getreden, de hartelijkheid waarmee ze voor u klaar staan en de liefde voor de natuur in hun Mtunzini.

In de hoofdstraat – de Hely Hutchinson Street – vindt u in principe alles wat tijdens een vakantie nodig is. Er is een Spar supermarkt, geldautomaat, apotheek, slager, theehuis (met de lekkerste cheese-cake), kerken, polikliniek, een 5-tal restaurants, kapper, postkantoor en een internet locatie.

Talrijke sporten kunt u in Mtunzini ook beoefenen. Er is een 9-holes golf terrein, een ski-boot club, country club met hardcourt tennis- en squashbanen, manege en een bowls court op gras. Ook kunt u er natuurlijk zwemmen, surfen, kanoën en vissen op zee en in de lagoon. De golven kunnen alleen wel hoog zijn en de stromingen zijn verraderlijk. Het landschap leent zich verder uitstekend om off-the-road te mountainbiken, wandelen of te joggen.

De combinatie van natuur, ontspanning, out-of-africa romantiek, wildernis, een permanent warm klimaat, een vriendelijke bevolking en een prima infrastructuur naar de diverse bezienswaardigheden en steden als Durban, Empangeni en Richard's Bay, maakt Mtunzini werkelijk uniek in Zuid-Afrika.

SUBNAVIGATIESUBNAVIGATIE

OVER ZUID AFRIKAOVER ZUID AFRIKA

Het zonnige Zuid-Afrika is een reisbestemming voor het hele jaar en heeft iedere vakantieganger iets te bieden. Bent u wijnliefhebber of wilt u vooral natuur en wilde dieren zien: in Zuid-Afrika bent u aan het goede adres.

FOTO'S VAN DE VILLAFOTO

vlag van Z-Afrika

FOTO'S OVERIGFOTO

omgeving