content header

HOMEHOME

vlag van Z-Afrika

Sawabona! Welkom in Mtunzini, KwaZulu Natal, in Zuid-Afrika! Ongoye View Residence is een vrijstaande villa gelegen op de top van een licht heuvelachtig perceel van 4.000 m2. Het uitzicht is meer dan indrukwekkend; enerzijds overziet het de groene ‘Ongoye Hills’ met z’n adembenemende sundowners. Aan de andere kant ligt in de verte de zee. Bekijk deze site over onze prachtige villa op uw gemak. Heeft u vragen, suggesties of wilt u boeken, neem dan contact op met ons op 06-26066305 of email naar brandsupport@planet.nl.

HET WILD IN KWAZULU NATALHET WILD IN KWAZULU NATAL

Voor liefhebbers van natuur is KwaZulu Natal een zeer aantrekkelijke reisbestemming. Hoewel het Kruger Nationaal Park het bekendste park van Zuid-Afrika is, wordt het wildpark Hluhluwe/Umfolozi als het mooiste beschouwd.

DE OMGEVINGDE OMGEVING

Mtunzini ligt in het ‘Koninkrijk’ KwaZulu Natal (KZN) maar maakt deel uit van de republiek Zuid-Afrika. KZN is oorspronkelijk het land van de Zulu’s. Zij leven er nu vreedzaam met de van oorsprong Engelsen en Boeren.

BEKIJK DE FOTO'S VAN DE VILLABEKIJK DE FOTO'S VAN DE VILLA

Bekijk hier de foto's van het huis. Ervaar de schitterende ligging in de heuvels van Ongoye, het prachtige zwembad en onze favoriete trap vanwaar we graag genieten van de mooie zonsondergangen.