content header

DISCLAIMERDISCLAIMER

De verstrekte informatie op deze website is onderhevig aan veranderingen. Al het mogelijke is gedaan om deze informatie up to date te houden. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor vergissingen, tekortkomingen, misverstanden, verkeerd begrip, of claims voortkomend uit dit document. Wij adviseren u daarom te allen tijde contact op te nemen met ons om zekerheid te verkrijgen over de gegevens, de juistheid van en de details van deze website.

Copyright©
Niets van deze site mag zonder toestemming van de eigenaar verveelvoudigd, opgeslagenen/of openbaar gemaakt worden in welke vorm dan ook. Afdrukken van pagina’s is toegestaan voor persoonlijk gebruik. U kunt de eigenaar contacteren via het email adres: brandsupport@planet.nl.

Privacy

Uw privacy wordt door de eigenaar gerespecteerd en eventueel verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt om u nader te informeren over uw eventuele informatie aanvraag en deze gegevens zullen nimmer aan derden worden verstrekt tenzij bij wetgeving vereist of op grond van justitiële vordering.

Links
De eigenaar kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de inhoud,
werking en verstrekte informatie van de websites die gelinkt zijn vanaf deze website.

OVER ZUID AFRIKAOVER ZUID AFRIKA

Het zonnige Zuid-Afrika is een reisbestemming voor het hele jaar en heeft iedere vakantieganger iets te bieden. Bent u wijnliefhebber of wilt u vooral natuur en wilde dieren zien: in Zuid-Afrika bent u aan het goede adres.

FOTO'S VAN DE VILLAFOTO

vlag van Z-Afrika

FOTO'S OVERIGFOTO

omgeving